General
        Algarve
     Scenery
    Holiday
  Homes
      Links
          Contact
    Nederlands
   English
  Português
 
 Alberto da Costa
 Linda Lopes
 Tel:
 00351934414883 
 email:
 info@homealgarve.com
Algemene informatie appartementen

  Nummer accommodaties:   1 - 5 | 6 - 10

Appartement 9: ( met zwembad ) - max. 8 personen - Quarteira
Modern appartement met zwembad voor maximaal 8 personen. Dit appartement heeft: woonkamer met tv, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbed, slaapbank voor 2 personen, 3 badkamers. Van ruime keuken is voorzien van magnetron, wasmachine, 4 pits gastentoestel, elektrische oven, 2 deuren koelkast, mixer, broodrooster, sapperser, waterkoker, koffiezetapparaat enz. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw dat slechts op 100 meter afstand van het strand ligt. verder heeft dit appartement garage en wi-fi.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


Villa 6: 8 personen - Quinta do Lago
Luxe villa in het mooiste resort van Portugal Gelegen in Victory Village Club in Quinta do Lago, zeer dicht bij het strand. Bij aankomst, voorbij de elektrische poorten, vindt u een grote parkeerplaats. Wanneer u de villa betreedt, komt u een indrukwekkende hal tegen. De hal leidt naar de woonkamer en een volledig uitgeruste keuken, evenals de terrassen met zwembad en eerste verdieping. Op de begane grond is er een suite en op de eerste verdieping nog 2 suites en een tweepersoonsslaapkamer met aparte badkamer.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


  Nummer accommodaties:   1 - 5 | 6 - 10

Algemene informatie appartementen
  • Alle appartementen zijn voorzien van een of meer balkons en verwarming.
  • Complete badkamers zijn voorzien van: ligbad of douche, wastafel, toilet en bidet.
  • De appartementen worden verhuurd per week(en). Een week duurt van maandag na 14:00 uur tot de daaropvolgende maandag 10:00 uur (eventueel van vrijdag op vrijdag of zaterdag op zaterdag, dit staat individueel aangegeven per appartement).
  • Eenmaal per week worden de appartementen schoongemaakt en wordt het linnengoed verschoond.
  • Tijdens het winterseizoen kunnen de appartementen verhuurd worden per maand. Een maand duurt vanaf de eerste dag van de maand na 14:00 uur tot de daaropvolgende eerste dag van de maand 10:00 uur
  • Om gunstige prijzen te kunnen aanbieden voor overwinteraars (per maand), kunnen wij in het winterseizoen niet de gebruikelijke wekelijkse schoonmaakservice bieden. Bij aankomst zijn de appartementen uiteraard schoon. Bovendien is er extra linnengoed aanwezig.

Hoe een reservering maken:

  • Via Beschikbaarheid kunt u zien wanneer de accommodaties vrij zijn.
  • Via ‘Contact’; vul alle velden in en geef bij ‘Opmerkingen’ aan voor hoeveel personen, welk appartement en voor welke periode u wilt reserveren.
  • Vervolgens ontvangt u een getekende huurovereenkomst via e-mail of per post gestuurd.

Regels en verplichtingen

  • De regels en verplichtingen zijn verschillend per appartement. Deze zijn daarom vermeld in de huurovereenkomst die u zult ontvangen bij de reservering.
Top