General
        Algarve
     Scenery
    Holiday
  Homes
      Links
          Contact
    Nederlands
   English
  Português
 
 Alberto da Costa
 Linda Lopes
 Tel:
  
 email:
 info@homealgarve.com
Algemene informatie appartementen

  Nummer accommodaties:   1 - 5

Appartement 1: ( met airconditioning, zwembad ) - max. 4 personen - Quarteira
Een modern appartement voor max. 4 personen. De comfortabele woonkamer is voorzien van TV met Nederlandse zenders en DVD/Home cinema, twee 1-persoonsbed. een slaapkamer met een 2-personsbed. De woonkeuken met eethoek is voorzien van alle gemak, zoals: magnetron, wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster citruspersen enz. enz. 1 badkamer met ligbad en douche. Dit appartement bevindt zicht op de 5e en laatste verdieping, en heeft een enorme zonnige terras met barbecue en ligstoelen. Er is een parkeerplaats in de garage. De afstand tot het strand is slechts 100 meters. Dit appartement heeft Internet wi-fi. In het hoogseizoen wordt het verhuurd van zaterdag op zaterdag.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


Appartement 2: ( met uitzicht op zee, airconditioning ) - max. 4 personen - Quarteira
Een tweekamerappartement voor maximaal 4 personen. De licht ingerichte woonkamer die slaapgelegenheid biedt aan 2 personen, is voorzien van TV met ontvangst van alle Nederlandse zenders en wi-fi. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer/wc, keuken met o.a. magnetron, wasmachine, kofiezetapparaat, citrusperser enz. Dit appartement is gelegen op de zevende verdieping (precies in het midden) van een 7-etages tellende flat in het centrum van Quarteira(2 liften). Het appartement heeft twee zeer zonnige balkons, een daarvan met elektrisch zonnescherm voorzien van wind en zon sensoren. De afstand tot het strand is ca. 350 meter.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


Appartement 3: ( met airconditioning ) - 1-4 personen - Quarteira
Een tweekamerappartement met airco voor maximaal 4 personen. Dit appartement heeft een kleine maar zeer comfortabele woonkamer met slaapbank, TV met schotelantenne. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een ruime keuken met o.a. magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine en een complete badkamer. Het is gelegen op de tweede verdieping van een 7-etages tellende flat (met 2 liften) in het centrum van Quarteira (Dit appartement ligt naast appartement 4). De afstand tot het strand is ca. 350 meter

 Beschikbaarheid     Prijzen  


Appartement 4: ( met airconditioning ) - 4-6 personen - Quarteira
Een driekamerappartement met airco voor maximaal 6 personen. Het appartement heeft een woonkamer die voorzien is van TV met schotelantenne. Een leuk slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een keuken met o.a. magnetron en wasmachine, twee badkamers waarvan een complete en parkeerplaats in de garage. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een 7-etages tellende flat (met 2 liften)in het centrum van Quarteira (naast appartement 3). De afstand tot het strand is ca. 350 meter.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


Appartement 5: ( met airconditioning, zwembad, uitzicht op zee en bergen ) - max. 4 personen - Sesimbra (Almoinha)
Een luxe en modern appartement voor max. 4 personen. Indeling: Woonkamer met open keuken, grote slaapkamer met een comfortabel bed van 2mx1.60m en een riante badkamer. De keuken is voorzien van alle gemak, zoals: magnetron, wasmachine, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, citruspersen enz. De woonkamer dat slaapgelegenheid voor 2 personen in 2-eenspersoonsbed biedt, is voorzien van TV met ontvangst van alle Nederlandse zenders en radio/dvd speler. Dit appartement is een annex van een vrijstaand huis dat op 4 km afstand van Sesimbra ligt. Het appartement ligt op een plaats net buiten het dorp Almoinha, met eindeloos rust. De enorme tuin dat privé aan het appartement is, beschikt over een privé zweembad dat verwarmde kan worden, jeux de boule baan en verschilden terrasjes. Er zijn prachtige stranden op een afstand van ca. 5 km. Een auto is wel noodzakelijk. De afstand naar Lissabon is ca. 30 km.

 Beschikbaarheid     Prijzen  


  Nummer accommodaties:   1 - 5

Algemene informatie appartementen
  • Alle appartementen zijn voorzien van een of meer balkons en verwarming.
  • Complete badkamers zijn voorzien van: ligbad of douche, wastafel, toilet en bidet.
  • De appartementen worden verhuurd per week(en). Een week duurt van maandag na 14:00 uur tot de daaropvolgende maandag 10:00 uur (eventueel van vrijdag op vrijdag of zaterdag op zaterdag, dit staat individueel aangegeven per appartement).
  • Eenmaal per week worden de appartementen schoongemaakt en wordt het linnengoed verschoond.
  • Tijdens het winterseizoen kunnen de appartementen verhuurd worden per maand. Een maand duurt vanaf de eerste dag van de maand na 14:00 uur tot de daaropvolgende eerste dag van de maand 10:00 uur
  • Om gunstige prijzen te kunnen aanbieden voor overwinteraars (per maand), kunnen wij in het winterseizoen niet de gebruikelijke wekelijkse schoonmaakservice bieden. Bij aankomst zijn de appartementen uiteraard schoon. Bovendien is er extra linnengoed aanwezig.

Hoe een reservering maken:

  • Via Beschikbaarheid kunt u zien wanneer de accommodaties vrij zijn.
  • Via ‘Contact’; vul alle velden in en geef bij ‘Opmerkingen’ aan voor hoeveel personen, welk appartement en voor welke periode u wilt reserveren.
  • Vervolgens ontvangt u een getekende huurovereenkomst via e-mail of per post gestuurd.

Regels en verplichtingen

  • De regels en verplichtingen zijn verschillend per appartement. Deze zijn daarom vermeld in de huurovereenkomst die u zult ontvangen bij de reservering.
Top